Quiz

Wat zie jij in deze afbeelding. Het resultaat zeg wat over je karakter

Je kent ze vast en zeker wel deze afbeeldingen die vaak gebruikt worden bij psychologische onderzoeken.
Kijk eens goed naar onderstaand plaatje en visualiseer wat je ziet:
plaatje

In 1921 werd de Rorschach-test geïntroduceerd door een Duitse psycholoog. Aan de hand van diverse associaties in je hersenen kan je een afbeelding anders waarnemen dan je vriend of kennis. Erg interessant. Hij kwam met de volgende beschrijvingen.

Een explosie: Je bent een creatief persoon met een grote fantasie. Je zou dan ook het beste in een artistiek beroep kunnen werken waar jij je creativiteit in kwijt kan. Je bent graag met je handen bezig en kan van helemaal niets iets prachtigs maken. Daarnaast ben je gek op koken, en dan vooral ingewikkelde en nieuwe gerechten.

Twee handen: Jouw persoonlijkheid is een mix van creativiteit en logica. Je bent hierdoor een sterke en betrouwbare leider en voelt je snel verantwoordelijk voor zaken. Je doorziet snel het grote plaatje en kan anderen daar makkelijk in meenemen.

Een boom: Jij bent heel observerend ingesteld, je hebt grote mensenkennis en doorziet mensen meteen. Je prikt door leugens heen alsof het niets is, men houdt niets voor jou verborgen.

Zie je helemaal niets? Dan is het tijd om wat rust te nemen. Je bent waarschijnlijk moe en misschien zelfs een beetje overwerkt, je brein maakt overuren. Waarschijnlijk ben je ook wat sneller geïrriteerd dan normaal, neem een dag (of een paar  dagen) vrij van werk om even niets te hoeven.

Vond je dit leuk DEEL het verder met je vrienden!