Voorkom dunne wimpers en wenkbrauwen met dit middel

Het is klinisch bewezen dat QuickMax snel te werk gaat

Het is bewezen dat de speciale QuickMax formule binnen één week zichtbare resultaten laat zien. Sterker nog, als je niet binnen vier weken ongelooflijke resultaten merkt, dan kun je het ongebruikte deel terugsturen voor een volledige restitutie. Maar het kan nog mooier: je kunt het product tot 90 dagen na aanschaf retourneren voor een volledige restitutie!
QuickMax (NL & BENL)


Houd er rekening mee dat iedereen verschillende wimpers en wenkbrauwen heeft. Alhoewel veel vrouwen al na één week al resultaten zien, heeft onderzoek aangetoond dat vrouwen uiterlijk binnen 4 tot 6 weken verandering zien met QuickMax. Je kunt dus binnen een maand onvoorstelbaar langere, vollere en meer verleidelijke wimpers en wenkbrauwen krijgen!

Het is klinisch bewezen dat QuickMax veilig is

In het team van wetenschappers dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de QuickMax zit een dokter wiens specialiteit het ontwikkelen van huidverzorgingsproducten zonder voorschrift is welke niet alleen behoorlijk effectief maar ook nog eens volledig veilig zijn. Het resultaat is dat QuickMax enkel natuurlijke ingrediënten welke daadwerkelijk goed voor de huid zijn, bevat. Tijdens de werking voedt QuickMax de huid en de follikels. Daarnaast is QuickMax geproduceerd in een door de FDA goedgekeurd laboratorium.

Geen voorschrift nodig

Je kunt vandaag nog het QuickMax groeiserum voor wimpers en wenkbrauwen bestellen – en beginnen met het laten groeien van zichtbaar langere, vollere en prachtig sprekende wimpers en wenkbrauwen binnen enkele dagen!

Natuurlijke en langdurige resultaten; geen kunstmatige verlenging

Waarom zou je genoegen nemen met wimperextensions als deze er lang niet zo natuurlijk uitzien als je eigen wimpers en slechts tijdelijk zijn? Daarnaast heb je ook nog eens het nadeel dat wanneer de lijm in de poriën van je wimpers of je ogen terecht komt, je hier pijnlijke en soms zelfs schadelijke gevolgen van zal ondervinden.

Hoe werkt QuickMax?

QuickMax bevat een gepatenteerde combinatie van ingrediënten die de groeicyclus van jouw wimpers of wenkbrauwen vernieuwen. Daarnaast bouwt het serum ook weefsel voor het verstevigen van je wimpers waardoor deze minder snel uitvallen en langer door blijven groeien.
QuickMax (NL & BENL)
De ingrediënten in QuickMax bevatten een geavanceerd haargroei enzym en een natuurlijk stimuleringsmiddel voor de haarzakjes zodat het enzym sneller in werking kan treden. Deze bijzondere formule bevat daarnaast een gloednieuwe moisturizer: hyaluronzuur. Hierdoor worden de huidcellen onder je wimpers en wenkbrauwen geconditioneerd terwijl het ook extra groei stimuleert.

Het unieke serum herstelt ook droge, broze of beschadigde wimpers en wenkbrauwen, veroorzaakt door ouderdom of het gebruik van krachtige mascara.

Heel eenvoudig in gebruik

QuickMax doet haar ding terwijl je slaapt! Breng het op dezelfde manier als een normale eyeliner aan voor het slapen gaan aan. Was in de volgende ochtend, zoals je gewend bent, je gezicht en breng daarna je make-up aan. Je kunt de QuickMax op je wimpers en wenkbrauwen of alleen op je wimpers aanbrengen. Je zult gegarandeerd een verbluffend resultaat zien!

Nu mogelijk dankzij LuxStyle

Het bedrijf dat bij miljoenen vrouwen over de hele wereld bekend staat voor de beste producten uit alle windstreken.

100% niet goed, geld terug garantie van 90 dagen

We hebben zoveel vertrouwen dat je tevreden zult zijn met het resultaat van QuickMax dat je het product na vier weken gebruik kunt retourneren. Als je niet tevreden bent met het behaalde resultaat, stuur dan het ongebruikte deel binnen 90 dagen na aanschaf naar ons terug.

Maak gebruik van onze speciale actieprijs nu het nog mogelijk is. OP = OP!

En begin – binnen een week al – met het genieten van zichtbaar langere, vollere en mooiere wimpers en wenkbrauwen!

Bestel vandaag nog. Voor 16:00 besteld is morgen geleverd!

QuickMax (NL & BENL)