Quiz

Tot welke veer voel jij je het meest aangetrokken? Je keuze zal veel vertellen over je persoonlijkheid

Gelukkig heeft ieder mens andere karakter eigenschappen. We zouden allemaal maar het zelfde zijn dat zou het leven toch stukken saaier zijn. Een Amerikaanse psycholoog heeft wel een hele special test ontwikkeld om persoonlijkheden te onderscheiden. Hij bedacht een test met 6 verschillende soorten veren.


Kijk goed naar onderstaande afbeelding en neem een veer in gedachte. Vaak is je eerst omgeving het beste. Als je een veer in gedacht hebt scroll dan naar beneden en lees wat de veer zegt over je karakter. Klopt de beschrijving een beetje? Laat het ons weten in de beschrijving.

Veer 1 Staat voor vrede en harmonie

Je bent iemand die graag klaar staat voor andere mensen. Niets is jou teveel. Je vindt het lastig om nee te zeggen tegen andere. Daarom heb je de neiging om je zelf weg te cijferen en te overbelasten. Mensen die deze veer hebben gekozen staan er om bekend om hoogsensitief te zijn. Mensen die voor deze veer hebben gekozen leggen makkelijke contacten met andere mensen en hebben een drukke sociale agenda.

Veer 2 staat voor leer gierig

Je bent in staat om je nieuwe technieken snel eigen te maken. Nieuwe dingen aanleren kost jou weinig moeite. Je doet veel voor andere mensen maar je verwacht daarvoor ook veel terug. Je vindt het ook heerlijk om zo nu en dan alleen te zijn alhoewel je ook kan genieten van het gezelschap van andere mensen.

Veer 3 staat voor onafhankelijk

Als andere mensen links afslaan durf jij gerust rechts te gaan. Geen probleem. Als jij iets in je gedachte hebt dan gaat het ook op die manier gebeuren. Het maakt niet uit hoe groot de uitdagingen zijn in je leven. Je hebt overal een oplossing voor. Eventuele mislukkingen zijn voor jou leermomenten die je alleen maar sterker en slimmer maken.Veer 4 staat voor Unieke persoonlijkheid

Mensen die voor veer 4 kiezen hebben een sterke persoonlijkheid en staan bekend om hun eigenzinnige karakter. Veel mensen zijn in de ban van de persoonlijkheid van deze mensen. Het is ook duidelijk te merken als jij een ruimte binnenkomt. Veel mensen willen in jouw nabijheid zijn.

Veer 5 de creatieveling.

Veel mensen die voor deze veer hebben gekozen hebben naar alle waarschijnlijkheid een creatief beroep of hobby. Ze houden ervan om dingen te creëren en hebben een rijke fantasie. Vaak zijn deze mensen enorm perfectionistisch. Ze kunnen gefocust zijn op een onderwerp. Dit kan tot gevolg hebben dat ze het groter geheel niet overzien.

Deel! dit bericht met je vrienden.