Dieren

Timo de Kater sluipt naar de Koi Karper toe, wat er seconden later gebeurt? onbetaalbaar!

Maak kennis met kater Timo, hij levert je jouw dagelijkse portie vrolijkheid. Deze keer bewijst het pluizige huisdier dat wat hem echt onderscheidt van anderen katten, hij heeft wel een heel ongebruikelijke band met een aantal dieren waarvan je het niet verwacht.

De eigenaar van de kat, een YouTube vlogger, publiceerde de nieuwste video van Timo die in de achtertuin met Koi-vijver speelde. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat de kat probeert de mooie vis te vangen, dat is gelukkig niet het geval. Halverwege de video leunt Timo naar beneden in de vijver en steekt zijn poot uit. Zo komt een van de koi uit het water om hem een ​​grote kus te geven! Heb je ooit zoiets gezien?


Als Timo geen vlinders in de tuin achtervolgt of in zijn comfortabele hangmat hangt, kan Timo net zo veel plezier in de achtertuin hebben om naar zijn aquatische vrienden te kijken!

De meeste kattenbezitters kunnen uren naar deze beelden kijken. Prachtig om deze vriendschap te zien tussen twee dieren waarvan je het totaal niet zou verwachten. Bekijk in onderstaande video Timo in actie, en we garanderen dat u er geen genoeg van zult krijgen.

Heb je ook genoten van deze video? Deel dan dit bericht.