Rust in je hoofd? 5 praktische tips!

Voel jij je weleens onrustig en gestrest? Heb je veel dingen aan je hoofd, en heb je behoefte aan rust? Ga dan aan de slag met deze praktische tips, en krijg rust in je hoofd!

1. Maak je alleen druk om het heden
Merk je dat je hoofd gevuld is met zorgen over de toekomst? Beperk jezelf dan even alleen tot het heden. Maak je geen zorgen over morgen of over dingen die volgende week kunnen gebeuren. Maak je alleen zorgen over vandaag.

Heb je zelfs vandaag nog te veel zorgen? Maak je dan alleen zorgen over het komende uur. Neem het leven met een uur tegelijk, en denk niet altijd zo ver vooruit. Veel dingen waar je je nu zorgen over maakt, gebeuren uiteindelijk helemaal niet.

2. Stop met spijt hebben
Wat is gebeurd is gebeurd. Helaas kan je daar weinig aan veranderen. Je zal toch verder moeten met je leven. Blijf niet hangen in het verleden, heb geen spijt van wat je hebt gedaan. Op dat moment nam je de keuze die jou het beste leek.

3. Plan tijd voor jezelf in
Wanneer heb je voor het laatst in je eentje van iets genoten? Plan regelmatig een momentje voor jezelf in, waarin je de tijd neemt om lekker te lezen, een film te kijken, door de natuur te fietsen, te sporten of eens te genieten van een goede reep chocolade.

Iedereen heeft af en toe tijd voor zichzelf nodig. Door af en toe alleen te zijn kun je even rustig nadenken, kun je doen waar je zelf zin in hebt en hoef je met niemand rekening te houden.

4. Zorg voor voldoende beweging
Sleep jezelf de deur uit, zelfs als je geen zin hebt. Wanneer je buiten beweegt combineer je de helende krachten van helder daglicht, natuurlijke rust, frisse buitenlucht en gezonde beweging. Ga bijvoorbeeld lopen, en stap minimaal een halfuur stevig door. Je zult merken dat je je heerlijk gaat voelen.

5. Neem 1 maal daags SOPARFLOR
SoparFlor is een middel uit de natuur, dat helpt bij innerlijke onrust en in periodes van stress of spanning. Het vermindert je gevoel van vermoeidheid bij hoge werkdruk en bevat 100% natuurlijke stoffen. De natuurlijke kruiden in SoparFlor zorgen dat je met een gerust gevoel dagelijks SoparFlor gebruikt.

Bekijk nu de speciale SOPARFLOR aanbieding.