Maak dit je nieuwe favoriete drankje en verlies supersnel centimeters van je buik!

De winter komt er weer aan dat betekent dat vele onder ons weer gaan sporten,gezonder eten om de overtollige kilo’s er weer vanaf te krijgen. Zou je graag wat willen afvallen maar heb je geen tijd of zin in een intensief dieet wat begrijpelijk is natuurlijk, dan hebben wij de perfecte oplossing gevonden voor je!

Wist je dat je dit drankje zelf gemakkelijk kan maken. Als je het een week gebruikt zul je al resultaat zien. Naast het feit dat dit drankje simpel te bereiden is, heeft het ook nog eens een lekkere, frisse smaak.

Het enigste wat je nodig hebt is 1 citroen in gesneden plakken, 1 bosje munt, 1 geraspt stukje gember en 1 komkommer in plakken en natuurlijk water. Zorg dat je een ruime kan met water hebt, doe alle ingrediënten in de kan met water en zet het voor het slapen in de koelkast. Heerlijk om de volgende ochtend te drinken!

Wat vind je van dit drankje? deel je mening met ons in de onderstaande reacties op Facebook. Deel het ook met je vrienden, zodat ze dit ook kunnen gebruiken!

Like ons  op Facebook  en blijf op de hoogte van de laatste recepten !