Dit zeggen jouw voortanden over je persoonlijkheid! Klopt het?

Er valt veel af te lezen aan de vorm van onze voortanden. Door dit artikel hoef je niet meer met iemand te praten om iemand zijn persoonlijkheid te leren kennen. Kijk gewoon naar zijn/haar voortanden en je weet de persoonlijk van hem/haar! Natuurlijk kun je dit ook gebruiken om jezelf beter te leren kennen.


1. Vierkant

Mensen met vierkante voortanden zijn vaak rustige mensen die hun emoties goed onder controle kunnen houden. Soms kun je door je harde karakter een indruk geven dat je mensen graag op afstand houd, probeer hier dus rekening mee te houden.

2. Ovaal

Artistieke en creatieve mensen hebben vaak ovale voorstanden. Ze kijken naar de kleinste details en weten dat kleine dingen grote verschillen kunnen maken. Je begrijpt mensen snel en bent een aardig persoon. Soms verdwaal je in je gedachtes en kan het moeilijk zijn je voor een lange tijd te concentreren op iets.

3. Driehoekig

Je bent erg optimistisch en zorgzaam. Je vind het leuk om met andere mensen te zijn en je maakt vlug vrienden. Misschien komt dit wel omdat je te bang bent om alleen te zijn.

4. Rechthoekig

Wanneer je rechthoekige voortanden hebt ben je een geboren leider. Je vind het makkelijk om leiding te geven en kan snel beslissingen maken. Je volgt je levensdoelen met een strenge vastberadenheid. Soms focus je iets te veel op jezelf waardoor je egoïstisch overkomt op andere mensen.

Zoals je ziet dienen je tanden voor meer als alleen eten, ze laten ook een groot deel van je persoonlijkheid zien.
De vier typen komen overeen met het ‘tarotspel’, een oud geschrifte geschreven door de oude Griek Hippocrates. Kijk snel bij je vrienden en kijk of het werkt!