DIT lijkt een normale tekening, maar als je van dichterbij kijkt, valt je mond open! Wow!

Het leven voor iemand met een beperking kan erg lastig zijn voor diegene en voor zijn familie leden. Het eist veel aandacht om diegene te verzorgen en het kent ook veel tegenslagen.

Lichamelijke problemen en problemen op het gebied van gezondheid zijn natuurlijk ook vreselijk. Je hebt veel thuiszorg en andere medische zorg nodig. Toch heeft een beperking toch een aantal voordelen. zo zorgt het er zo nu en dan voor dat een persoon zijn ware talent toont en deelt. Paul Smith is ook gehandicapt, maar hij heeft een bijzonder talent wat hij absoluut wilt delen met de buitenwereld!

Mensen kunnen nog veel leren van deze man. Het lijkt op een prachtig getekende leeuw met zijn welp. Het had zo een museum stuk kunnen zijn! Paul Smith gaat al een hele lange periode door het leven als gehandicapte. Hij heeft een hersenverlamming. Deze beperking weerhield hem absoluut niet om zijn talent te ontwikkelen en nu ook te delen met de buitenwereld! Zie op de volgende pagina wat voor talent hij uiteindelijk heeft ontwikkeld in de loop van de jaren. Wij waren verrast!

Paul  ontwikkelde een techniek waarmee hij kon tekenen met een typemachine. Dit klinkt natuurlijk raar, maar de man heeft er zoveel talent in, dat hij echt de mooiste tekeningen kon maken. Het heeft hem enkele jaren gekost voordat hij uiteindelijk dit niveau bereikt had. Dat is absoluut het wachten waard, wij waren onder de indruk van zijn talent!

Hij heeft er lang op geoefend nadat hij er snel achter kwam dat hij niet meer goed kon tekenen en schilderen Bekijk de manier van werken en het geweldige resultaat hier beneden en deel dit prachtige verhaal met vrienden en familie op Facebook!