Beauty

Deze sterrenbeelden zijn een hele slechte match

Zijn jullie een perfect match of juist tegenpolen? Of naar welk sterrenbeeld moet je juist uitkijken tijdens je zoektocht naar de ‘ware’. Wij vertellen je precies met wie je door één deur kan, en met wie niet. Staat er een sterrenbeeld combinatie niet bij? Dan betekent het dat er geen sterrenbeeld-gerelateerde problemen op de loer liggen.

RAM
Ram en Stier – geeft vooral in het begin problemen. Deze sterrenbeelden zijn allebei intens eigenwijs. Toch ontstaat er later een sterkere, diepere band en kan het wél werken.

Ram met Tweelingen – Op zich geen slechte combi, maar er kan sprake zijn van meningsverschillen tussen de lakens. Ach ja, kun je het ook daar gelijk weer oplossen 😉
Medium Christina


Ram met Kreeft – De Ram is ongeduldig en hard, de Kreeft is gevoelig. Deze verschillen kunnen soms té groot zijn.

Ram met Leeuw – Deze sterrenbeelden zijn allebei leiders en dat kan nog wel eens voor problemen zorgen. Hoe vecht je dit uit? Tsja…

Ram met Maagd – De Ram is ongeduldig en gaat gelijk aan de slag. De Maagd wil orde, plannen en eerst alle opties overwegen. Whoops.

Ram met Weegschaal – Echte, echte tegenpolen. Waar de Ram snel beslist en vooral op zijn doel afgaat, is de Weegschaal empathisch, in balans en harmonieus.

Ram met Schorpioen – Deze combi is explosief. Beide sterrenbeelden zijn agressief en dat kan nog wel eens voor ruzie zorgen.

Ram met Steenbok – De Steenbok is analytisch en extreem geduldig. De Ram is dit totaal niet en wil gelijk hebben wat ze in hun hoofd hebben. Hierdoor voelt de Ram zich afgeremd en de Steenbok juist opgejaagd.

Ram met Vissen – Ram en Vissen begrijpen elkaar vaak niet goed. Vissen zijn besluiteloos en overgevoelig, terwijl de Ram juist snel beslist en daarbij niet altijd even goed rekening houdt met een ander.

STIER
Stier met Stier – Twee Stieren moeten héle goede afspraken maken met elkaar, dan slaagt hun relatie wel.
Lees verder op de volgende pagina