10 redenen waarom Hyves weer terugmoet komen

In 2010 wisselde steeds meer mensen Hyves in voor Facebook. Maar heeft Facebook ons wel gebracht wat wij er van verwachtte. We hebben 12 redenen verzameld waarom Hyves vandaag nog terug moet komen.


Wie Wat Waar, ken je het nog? Teksten met gezellige smileys wat nog enigszins inhoud bevatte. Hyves was een stuk persoonlijker dan dat Twitter, Instagram en Facebook nu bij elkaar is.


Je kon elkaar tikken! De meest smerige (en hilarische) teksten kwamen voorbij. Dat ‘porren’ van Facebook is dan ook hartstikke gejat, maar dat wisten jullie natuurlijk al, duh.

Je kon de statistieken inzien van je bezoekers. Best creepy zou je nu zeggen, maar in die tijd kon je precies zien wanneer en wie je profiel bezocht. Je kon zelfs zien waar ze vandaan kwamen! Zouden die fuckers van Facebook eens een voorbeeld aan moeten nemen.


Op Hyves gaf je respect, geen like. Een respect geven kon en was ook veel makkelijker dan een like. Ik bedoel, het overlijden van de buurman van je vorige baas en daar dan de moeder van en dan zijn zus, kan je natuurlijk niet maken.


Je kon je profiel pimpen tot je een ons woog! De ene dag roze, de andere dag blauw, het was geheel aan jou. Nu zijn alle profielen bijna niet te onderscheiden en dus nogal onpersoonlijk.
De dansende bananen waren het helemaal, als ik aan Hyves denk, denk ik aan de dansende bananen. Is weer eens wat anders dan de standaard smileys waar we het nu mee moeten doen.

Verlang jij ook terug naar Hyves? Deel dan dit bericht.